"Am vrut să-l omor pe Ronaldo bând bere neagră, opărită, și alergând până leșinam. Am vrut să-l avortez. S-a încăpățânat să trăiască!”. Povestea cutremurătoare și neștiută a starului lui Real Madrid

"Am vrut să-l omor pe Ronaldo bând bere neagră, opărită, și alergând până leșinam. Am vrut să-l avortez. S-a încăpățânat să trăiască!”. Povestea cutremurătoare și neștiută a starului lui Real Madrid
Foto: sport1x2

Unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, Cristiano Ronaldo, nu trebuia să se nască. Cel care a scris istorie la EURO, marcând în patru campioante distincte, era sortit pieirii. Și asta, pentru că mama sa nu a vrut să-l aducă pe lume.

Altul ar fi fost destinul lui Ronaldo, dacă mama sa și-ar fi dus tragicul plan la capăt. Cătălin Oprișan relatează într-un editorial pentru Sport 1X2 care este povestea vieții lui Cristiano Ronaldo.

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama celui care avea să ajungă un star la Real Madrid, nu a avut nici ea o viață ușoară, așa că avea de gând să renunțe la sarcină din cauza faptului că nu avea cum sa-și crească copilul.

Doctorul nu a lăsat-o să facă acest gest necugetat.

”Femeie, nu te pot lăsa să faci nebunia asta! Știu că-ți este greu, nu vreau să spun că unde cresc trei, cresc și patru. N-am voie, dar, dacă insiști, îți arăt un caiet de-al meu, unde am trecute zeci de paciente ce nu pot rămâne însărcinate! Unele se chinuie chiar de 10 ani. Tu ai șansa asta și îți bați joc de ea?”, a spus medicul.

Femeia, însă, nu s-a lăsat și a apelat la leacuri băbești.

”Bei multă bere neagră, opărită. Chiar dacă-ți arde gâtlejul, tu torni și-l îneci, acolo, înlăuntru”, aude de la mătușile atotștiuitoare. Seacă tot Atlanticul cu băutura ”miraculoasă”, dar nu se petrece nimic. Sarcina avansează. ”Te duci și alergi până crăpi. Sigur îl omori!”.

“Medicul cel puriu o asistă la naștere. E 5 februarie 1985, când, văzând picioarele nou-născutului, îi zice femeii: ”Ăsta sigur se face fotbalist. O să vă aducă bucurii, vei vedea”, mai scrie Cătălin Oprișan.

Destinul a vrut însă ca Ronaldo să se nască. Și nu doar atât. Să fie unul dintre cei mai talentați oameni din fotbal. Viața a vrut ca Ronaldo să vină pe această lume pentru a bucura mii de suflete, a ridica în picioare milioane de suporteri și, cel mai importrant, să-și facă mama mândră de copilul său.

Tags:
Ultima oră
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie