Amenințare cu bombă la casa lui Harry Maguire / Căpitanul lui Manchester United este unul dintre cei mai contestați fotbaliști de pe Old Trafford

Amenințare cu bombă la casa lui Harry Maguire / Căpitanul lui Manchester United este unul dintre cei mai contestați fotbaliști de pe Old Trafford
Harry Maguire a fost cumpărat de Manchester United de la Leicester cu 93 de milioane de euro, devenind astfel cel mai scump fundaș din toate timpurile. Foto: Hepta.ro / DPA Images / Zac Goodwin

Harry Maguire, fundaș central la Manchester United, a primit o amenințare cu bombă care îi viza locuința, iar poliția din Cheshire a lansat o anchetă și a stabilit că într-adevăr fotbalistul a primit un e-mail de avertisment, transmite The Guardian.

Amenințare cu bombă la casa lui Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United

Polițiștii au venit joi la casa lui Maguire și au adus cu ei și câini detectivi. Fotbalistul englez locuiește acolo alături de logodnica sa, Fern Hawkins, și de cei doi copii ai lor.

„În ultimele 24 de ore, Harry a primit o amenințare serioasă la adresa casei familiei sale. A reclamat acest lucru la poliție, care acum cercetează chestiunea. Siguranța familiei sale și a celor din jurul său este în mod evident prioritatea numărul 1 a lui Harry. Va continua să se pregătească pentru meciul din acest weekend (Arsenal vs. Manchester United) ca de obicei”, a declarat purtătorul de cuvânt al fotbalistului.

Poliția din Cheshire vorbise și ea despre incidentul în care a fost implicat jucătorul lui United.

„Miercuri, pe 20 aprilie, poliția din Cheshire a fost sesizată cu privire la o amenințare cu bombă la o adresă din zona Wilmslow. Nu a avut loc nicio evacuare”, au spus oamenii legii, care au precizat că au adus și câini detectivi ca măsură de precauție.

Internaționalul englez e unul dintre cei mai contestați fotbaliști de pe Old Trafford

Cumpărat cu 93 de milioane de euro de Manchester United de la Leicester în vara anului 2019, Harry Maguire este cel mai scump fundaș din toate timpurile, însă prestațiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptat de fanii „diavolilor”, așa că internaționalul englez este unul dintre cei mai contestați fotbaliști de pe Old Trafford.

Cu doar 54 de puncte după 33 de runde, Manchester United este abia pe 6 în Premier League și, având în vedere lipsa de consistență din joc și situația din clasament, are șanse mici să mai prindă un loc de Liga Campionilor. „Diavolii” vor juca sâmbătă pe Emirates împotriva lui Arsenal Londra.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:17 - Un elev din Bihor notat cu 2,80 la Evaluarea Națională a primit 8,70 după contestație. Ce spune ministrul Educației
14:16 - Gina Chirilă a spus cum a trecut peste infidelitatea soțului său: „Sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine”
14:16 - BRD Pensii, după scandalul delapidării unui fond de pensii private: „Activele participanților nu sunt afectate. Suma a fost deja acoperită de acționari”
13:55 - Sorin Cîmpeanu: Programul „Masă caldă” se va extinde de la 150 la 300 de şcoli (VIDEO)
13:47 - Imagini cu Insula Șerpilor în momentul evacuării trupelor ruse: „Inamicul a evacuat în grabă rămășițele garnizoanei” (FOTO)
13:41 - Povestea familiei avocatului din Kiev, ucis de o rachetă rusă: „Ea nu știe că tatăl ei nu mai este”
13:31 - Diferențe de prețuri uriașe în Bulgaria față de România. Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o cafea și un suc pe litoralul bulgăresc
13:29 - Guvernul a aprobat joi scăderea cu 50 de bani a prețului carburanților. Virgil Popescu: „Mă aștept ca în perioada următoare să vedem în piață companii care aplică această Ordonanță” (VIDEO)
13:10 - Plaja 3 Papuci din Constanța îi face concurență serioasă celei din Mamaia. Cât a ajuns să coste o bere la draft
12:58 - Generalul Cristian Barbu, despre retragerea rușilor de pe Insula Șerpilor: „Ultimul atac ucrainean a fost de o intensitate ieșită din comun și este clar că rușii au avut pierderi substanțiale” (VIDEO)