Gigi Becali şochează: A numit la FCSB un antrenor care a mai pregătit doar formaţii ce se băteau la retrogradare în Liga 2

Gigi Becali şochează: A numit la FCSB un antrenor care a mai pregătit doar formaţii ce se băteau la retrogradare în Liga 2
foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTU

Finanţatorul clubului FCSB a şocat întreagă lume a fotbalului românesc şi a anunţat marţi că îl numeşte antrenor al formaţiei sale pe Bogdan Andone. Decizia a venit imediat după ce a fost refuzat de Edi Iordănescu pe care şi-l dorea cu tărie după despăriţirea de Mihai Teja.

„A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, antrenor principal.”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Decizia este una şocantă având în vedere că Bogdan Andone mai are în CV doar două experienţe ca antrenor principal. Acesta a pregătit la începutul sezonului pe Metaloglobus şi Energeticianul, ambele în Liga a 2-a.

După această experienţă, Bogdan Andone a intrat în staff-ul lui Mihai Teja în ziua în care FCSB a plecat în cantonamentul de pregătire din iarnă.

Acesta mai are experienţă ca antrenor secund după ce a colaborat cu Marius Şumudică la Astra şi Al Shaab.

Bogdan Andone are un CV mult mai bun când vine vorba de cariera de antrenor. Acesta a câştigat titlul, cupa şi supercupa României cu Rapid pe vremea când antrenor era Mircea Lucescu.