Antrenorul lui UTA Arad, la un pas să-și LINȘEZE jucătorul în final de meci! Popa: Îl strângeam de gât, îl omoram. Intram la închisoare! Scriam două cărți și ieșeam!

Antrenorul lui UTA Arad, la un pas să-și LINȘEZE jucătorul în final de meci! Popa: Îl strângeam de gât, îl omoram. Intram la închisoare! Scriam două cărți și ieșeam!
sursă foto: prosport.ro

Ionuț Popa (65 de ani), antrenorul celor de la UTA Arad, a fost la un pas să-și linșeze propriul jucător, Norbert Janos, chiar la ultimul fluier al arbitrului, după ce acesta a ratat neverosimil o situație de a aduce victoria pentru „Bătrâna Doamnă” în partida de la Ploiești, în compania Petrolului, scor 2-2.

„E un jucător care zboară de la echipă imediat, din acest moment el nu mai face parte din echipă. E și un jucător-problemă, permanent. Ați văzut ce a făcut pe teren, când venea la pas și în apărare și în atac. Ați văzut și faza aia la care orice spectator dădea gol, făcea preluare și dădea la poartă.

Cred că-l omoram! Îl omoram, ce să fac? Intram la închisoare. Își bate joc de întreg grupul? Îmi crapă inima! Am dat vreo 3-4 afară pentru indolență, pentru lucruri d-astea. Nu mai pot. Sunt antrenor, dau șanse în continuare. Aici e problema, că nu a înțeles nimic. Să plece la Ferencvaros”, a declarat antrenorul furios.

Când s-a mai liniștit, în discuția cu presa de după partidă, Ionuț Popa a afirmat că temperamentul l-a făcut „să-l strângă de gât” și că salvarea jucătorului a fost că nu l-a prins. În stilul hilar caracteristic, Popa a recunoscut că ar fi intrat la închisoare, dar că n-ar fi fost o problemă pentru că, ținând cont de vârsta sa, ar fi scris „două cărți” și ar fi ieșit.

„E greu să mă calmez… m-au oprit jucătorii, toți în vestiar. Ce dacă se uită toți? Ăsta sunt eu. Ce să fiu pontos acum, când știu ce fac pentru ei? Am dat bani de la mine din buzunar, să dau prime de joc! Să vină să-și bată joc de munca mea și a jucătorilor? În 10 oameni a presat Petrolul, trebuia să le dăm vreo 3-4 goluri. Au mimat jocul el și Petra. Au mimat, au stat pe teren! Am avut o ieșire nervoasă, la vârsta mea și la cariera mea nu îmi stă bine, dar te scot din pepeni unii jucători”, a mai spus antrenorul de la UTA”, a adăugat Ionuț Popa.

Nu este prima oară când Ionuț Popa face un astfel de gest. În aprilie 2017, când o antrena pe ACS Poli Timișoara, în timpul unui meci cu ASA Târgu Mureș (scor 0-0), Popa a decis să-l schimbe pe Pedro Enrique și a avut o ieșire nervoasă la adresa sa.

Acesta i-a replicat prin niște gesturi nepotrivite, moment în care Ionuț Popa s-a îndreptat amenințător către el. Din fericire brazilianul a fost salvat la timp de managerul Adrian Neaga şi de secunzii săi.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori