Antrenorul naționalei feminine de fotbal U19 a decedat. Florin Bugar fusese testat pozitiv, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID

Antrenorul naționalei feminine de fotbal U19 a decedat. Florin Bugar fusese testat pozitiv, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID
foto: Facebook @ Piroș Security Lioness

Florin Bugar, antrenorul echipei naționale U19 de fotbal femininși al Piroș Security Arad, s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 49 de ani. Selecționerul fusese depistat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus din 8 octombrie, iar starea sa s-a agravat, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID, informează, joi, Federația Română de Fotbal.

Florin Bugar, antrenorul naționalei feminine de fotbal U19, s-a stins din viață. Florin Bugar fusese depistat cu COVID-19

„Florin Bugar a pierdut în această dimineață cea mai importantă luptă, cea cu viața, la vârsta de 49 ani! Antrenorul echipei naționale de fotbal feminin al României și al echipei Piroș Security Arad a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie! Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID. De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de băieți și fete a clubului CFR Timișoara, echipa Piroș Security Arad și echipele naționale de junioare ale României. Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincerecondoleanțe familiei și celor apropiați”, se arată în comunicatul FRF.

Reprezentanții Piroș Security Arad au publicat și ei un mesaj, în contextul veștii tragice „atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin”.

„Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața.În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa Națională feminină a României sub 19 ani.Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea, rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. Nu te vom uita niciodată”, a fost mesajul Piroș Security Arad.

În urmă cu câteva zile, starea lui Florin Bugar se agravase, astfel că antrenorula fost internat la Terapie Intensivă și chiar intubat. El fusese internat la Spitalul Județean din Timișoara.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri, 4.848 de cazuri noi de COVID-19. Distribuția îmbolnăvirilor nou depistate, per județe, arată în felul următor: Alba170, Arad132, Argeș44, Bacău158, Bihor126, Bistrița-Năsăud50, Botoșani55, Brașov127, Brăila30, Buzău69, Caraș-Severin69, Călărași41, Cluj343, Constanța104, Covasna37, Dâmbovița128, Dolj201, Galați71, Giurgiu24, Gorj34, Harghita97, Hunedoara43, Ialomița46, Iași231, Ilfov130, Maramureș63, Mehedinți55, Mureș234, Neamț88, Olt45, Prahova112, Satu Mare64, Sălaj145, Sibiu130, Suceava, Teleorman78, Timiș176, Tulcea22, Vaslui83, Vâlcea120, Vrancea24.Cu o incidență de 3,25, Capitala are650 de cazuri noi, iar pentru un altul nu este precizată nicio zonă a țării.

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament