„Ar trebui să vorbească în curând!” Ce scriu francezii după ce au văzut imaginile cu Simona Halep

Ar trebui să vorbească în curând! Ce scriu francezii după ce au văzut imaginile cu Simona Halep
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Panoramic

Simona Halep (31 de ani) este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

Ce scriu francezii după ce Simona Halep a reluat antrenamentele

Acum, după mai multe săptămâni de repaus, fostul lider mondial a revenit pe teren și a susținut un antrenament în București. Simona a mers la Complexul Stejarii, deținut de Ion Țiriac.

Francezii au văzut imaginile cu Simona Halep și au comentat pe marginea deciziei sportivei de a reveni pe teren.

Faptul că Simona Halep a reluat antrenamentele reprezintă o dovadă de optimism și arată că „sportiva speră să câștige cazul în scurt timp, înainte de începerea sezonului 2023”, scriu francezii de la We Love Tennis.

„Suspendată pentru dopaj, Halep se întoarce la luptă. Chiar dacă Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului pe 28 octombrie, din cauza unui test antidoping pozitiv, și încă nu este clar care va fi rezultatul final al acestui caz, jucătoarea a reluat antrenamentele.

Românca nu a mai jucat de la înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas.

Fostul număr 1 mondial probabil speră să-și câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând.”, scrie sursa citată de Digisport.

Sports Resolutions, agenția care se va ocupa de audierea Simonei Halep, este un for independent de soluționare a litigiilor din sport.

Urmăriți B1TV.ro și pe