Atac furibund din partea unui fost campion cu Steaua: „Cei mai mulți antrenori care au semnat cu Gigi Becali și-au bătut joc de meserie”

Atac furibund din partea unui fost campion cu Steaua: „Cei mai mulți antrenori care au semnat cu Gigi Becali și-au bătut joc de meserie
Foto: Gigi Becali (Captură B1 TV)

Nu oricine poate lucra cu Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB, cunoscut printre multe altele pentru faptul că-i place să facă „primul 11″ și schimbările la echipă, a decapitatantrenori pe bandă rulantă, de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Valeriu Răchită (50 de ani), fost jucător la Steaua, în prezent scouter la Astra, l-a ridiculizat pe omul de afaceri.

Vivi Răchită, despre o eventuală colaborare cu Gigi Becali, la FCSB: „Mai bine mă apuc de grădinărit”

Valeriu Răchită spune că nu ar semna cu FCSB, în calitate de antrenor.

„A luat jucători de la Viitorul, a luat Viitorul campionatul! A luat fotbaliști de la Astra, a luat Astra campionatul! El nu-și dădea seama de situația asta? Mai bine mă apuc de grădinărit decât să mă duc la FCSB. Îmi iau hârleț și mă apuc de treabă. Cei mai mulți dintre antrenori și-au bătut joc de meserie când au decis să colaboreze cu Gigi Becali.

Nu am niciun respect pentru antrenorii care se ploconesc în fața lui Gigi Becali. N-am vrut să mai antrenez ca să nu fiu coleg cu Vintilă. Păi cum să fie umilit în halul ăsta? El e cu Isus Hristos, păi Isus nu-și umilea apostolii, nu? Sunt rău acum, dar ăsta e adevărul…”, a declarat Vivi Răchită pentru ProSport.

Ca antrenor, Răchită a antrenat Petrolul, CS Chimia Brazi, Astra, Sportul Snagov și ACS Poli Timișoara. El a fost și secundul lui Victor Pițurcă la naționala României, dar și la Al-Ittihad.