”Au plecat în Franța fără cele două camere hiperbarice. Puneau gheața în șervetele de la restaurant și apoi le băgau în ciorap. Medicul Pompiliu Popescu, trimite acuzații către FRF

”Au plecat în Franța fără cele două camere hiperbarice. Puneau gheața în șervetele de la restaurant și apoi le băgau în ciorap. Medicul Pompiliu Popescu, trimite acuzații către FRF
Foto: frf.ro

După ce a fost dat afară de la Națională, medicul Pompiliu Popescu continuă dezvăluirile despre ceea ce se întâmplă la lotul de fotbal.

Acesta spune că în momentul în care au plecat în Franța, au făcut o mare greșeală după ce nu au luat cele două camere hiperbarice.

”Au plecat în Franța fără cele două camere hiperbarice și fără butoaiele pentru gheață. Puneau gheața în șervetele de la restaurant și apoi le băgau în ciorap. De râsul lumii. Pentru recuperare s-au folosit doar facilitățile puse la dispoziție de hotel. Medicul Oproiu făcea jogging dimineața și nu era lângă jucători la micul dejun”, a spus Pompiliu Popescu, potrivit Libertatea.

Medicul Pompiliu Popescu a spus că aceste camere hiperbarice au fost achiziționate pe vremea când la cârma Naționalei era Victor Pițurcă.

”Pe vremea lui Piți, jucătorilor li se impunea recuperarea în camerele hiperbarice. De când a venit Iordănescu nu s-a mai putut. Am încercat să-i conving pe secunzi. I-am spus lui Ionuț Badea: ”Măi, voi sunteți la curent cu noutățile din fotbal, aduceți jucătorii să facă recuperare la camerele hiperbarice”. Dar el începea să râdă. E diferența mare între Pițurcă și Iordănescu. Vedeți, Piți nu a acceptat să-i facă arabii staff-ul și și-a reziliat contractul, pe când Iordănescu nu a făcut nimic când am fost dați afară, eu și masorii, cu o lună înainte de Euro 2016”, a spus medicul Popescu.

Pompiliu Popescu a fost dat afară de la Echipa Națională înainte plecării jucătorilor în Franța, la Campionatul European de fotbal.

Tags:
Ultima oră
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”
16:16 - Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase l-a dat de gol: „Eu așa am înțeles”
16:03 - Raluca Turcan: „Aş spune că asistenţa socială e praf. Doar 7% din serviciile sociale sunt furnizate în mediul rural”