Au pregătit derby-ul cu Dinamo în club. Care sunt cei doi jucători importanți ai FCSB-ului care au petrecut cu alcool și femei în Centru Vechi

Au pregătit derby-ul cu Dinamo în club. Care sunt cei doi jucători importanți ai FCSB-ului care au petrecut cu alcool și femei în Centru Vechi

Doi dintre elevii lui Laurențiu Reghecampf au sărbătorit înainte meciului cu Dinamo.

Chiar dacă partida cu marea rivală era una extrem de importantă atât pentru lupta la titlu, cât și pentru moral, cele două echipe având o rivalitate istorică, doi jucători ai roș-albaștrilor au preferat înainte de această partidă să se distreze în club.

Gnohere și Moke, doi dintre fotbaliștii folosiți de antrenorul lui FCSB în derby, au sărbătorit, sâmbătă seară, într-un club din Centru Vechi, potrivit GSP.

Potivit surselor GSP aceștia au fost însoțiți și de mai multe reprezentante ale sexului frumos și au consumat alcool.

"Duminică dimineață, băieții au intrat oficial în cantonament pentru meciul cu Dinamo, iar sâmbătă au avut liber de la ora 12:00. Gnohere și cu Moke, alături de mai mulți prieteni, dar și femei, au decis să sune adunarea și să meargă la un local din București unde să bea și să se distreze. Petrecerea s-a ținut în club Entourage din Centrul Vechi, un local frecventat aproape zilnic de cei doi jucători.

N-a lipsit vinul de cea mai bună calitate, dar au fost și două sticle de vodcă, pe care cei doi alături de prietenii lor le-au dat rapid peste cap. Pe lângă băieți, au mai venit în club și mai multe «zâne blonde» care le-au luat mințile celor doi fotbaliști", scrie sursa citată.

Aceștia nu au fost sancționați de Laurențiu Reghecampf pentru că se aflau în afara programului, fotbaliștii având câteva ore libere înainte de a intra în cantonamentul pentru meciul cu Dinamo.

FCSB a pierdut partida cu echipa lui Contra, scor 2-1, după ce Sergiu Hanca a marcat ambele goluri din penalty, în timp ce pentru roș-albaștri a înscris Marian Pleașcă.

Urmăriți B1TV.ro și pe