Barcelona ZGUDUIE perioada de mercato! Catalanii vor să-l înlocuiască pe Suarez cu unul dintre cei mai buni jucători ai Mondialului din Rusia

Barcelona ZGUDUIE perioada de mercato! Catalanii vor să-l înlocuiască pe Suarez cu unul dintre cei mai buni jucători ai Mondialului din Rusia
Foto: laliga.es

Barcelona pregătește o super lovitură pe piața transferurilor. Catalanii caută un înlocuitor pentru Luis Suarez (32 de ani) și este principala favorită să-l transfere pe Harry Kane (25 de ani) de la Tottenham, informează gsp.ro.

Presa britanică a anunțat marele șoc al perioadei de mercato, fiind citată de Mundo Deportivo, ziarul de casă al formației „blaugrana”. Cu toate acestea, chiar dacă Barcelona este în pole-position pentru transferul celui mai important fotbalist englez al momentului, Manchester și Real Madrid ar fi intrat și ele pe fir pentru achiziționarea lui Kane.

Harry Kane s-a format ca jucător la formația pentru care evoluează și în prezent, Tottenham, dar la vară ar putea pleca, cu toate că are contract până în decembrie 2024. În acest sezon, Kane a jucat 25 de meciuri și a marcat 15 goluri. Ba mai mult, la Cupa Mondială din Rusia, fotbalistul englez a tras naționala „Albionului” după el, pentru care a înscris șase goluri, devenind astfel cel mai bun marcator al turneului final din 2018.

”The Facebook Dilemma”, cea mai amplă investigație despre impactul rețelei de socializare asupra vieții private, difuzată ÎN EXCLUSIVITATE pe B1 TV, pe 1 ianuarie, de la ora 16.00

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni