SCANDAL MONSTRU la un meci de fotbal din România! Doi jucători şi-au împărţit pumni şi picioare până a venit poliţia (FOTO)

SCANDAL MONSTRU la un meci de fotbal din România! Doi jucători şi-au împărţit pumni şi picioare până a venit poliţia (FOTO)

Scandal imens în Liga a 5-a de fotbal! Meciul din Onoare Vest, dintre Spicul Jugureni – Sportul Mogoșani, încheiat cu scorul de 1-3, s-a lăsat cu pumni şi picioare.
În minutul 55 al jocului, doi jucători, unul de la gazde și altul de la oaspeți, s-au luat la bătăie şi nu s-au oprit până nu au intervenit poliţia şi jandarmii, relatează dbonline.ro.

Arbitrul i-a eliminat pe amândoi, dar cei doi jucători nu s-au potolit. Au continuat să se bată pe marginea terenului și n-au putut fi despărțiți.
Cei de pe margine au sunat la poliție și cei doi s-au potolit abia după ce echipajul a ajuns la fața locului.

(Foto: dbonline.ro)

„Bătaia dintre cei doi a pornit din senin, în urma unui fault. Arbitrul i-a observat imediat că s-au luat la harță, după care a urmat imediat eliminarea lor de pe teren.
Trimiși în afara terenului, cei doi jucători au revenit din nou pe teren, dar în momentul când organele de odine au ajuns la stadionul ambii s-au calmat. Totul s-a petrecut în minutul 55 al meciului. După eliminarea celor doi meciul a continuat în cele mai bune condiții”, a declarat un martor al jocului de la Jugureni.

(Foto: libertatea.ro)

Într-un comunicat al Inspectoraului de Poliție Județean Dâmbovița se precizează că ambii jucători vor fi sancționați. „Persoanele implicate au fost identificate, urmând a fi sancționate contravențional, conform Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au anunţat poliţiştii.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit