Bucureștiul găzduiește, joi, o nouă partidă la EURO 2020: După un meci nebun cu Olanda, Ucraina pare favorită în fața Macedoniei de Nord

Bucureștiul găzduiește, joi, o nouă partidă la EURO 2020: După un meci nebun cu Olanda, Ucraina pare favorită în fața Macedoniei de Nord
foto: Pixabay

România găzduiește patru partide în cadrul EURO 2020 pe Arena Națională din București, opremieră absolută în istoria turneelor finale, iar joi are loc al doilea meci. Este vorba despre partida disputată între Ucraina și Macedonia de Nord, ultimele clasate în Grupa C, care încearcă să reducă decalajul dintre ele și ocupantele primelor două locuri, Austria și Țările de Jos.

A doua partidă disputată pe Arena Națională la EURO 2020 are loc joi: Ucraina vs. Macedonia de Nord, de la ora 16

Ucraina era să producă o adevărată surpriză în prima rundă, când a dat peste principala favorită la calificare, selecționata Țărilor de Jos. După o primă repriză în care a ratat din toate pozițiile, Olanda reușea să marcheze în partea a doua și chiar își majora avansul la două goluri diferență, însă în doar trei minute naționala ucraineană reușea să egaleze la 2. Chiar și așa, în cele din urmă, echipa antrenată de fostul mare fotbalist Andrei Șevcenko a cedat în fața olandezilor, scor final 3-2.

În prima etapă, în prima sa participare la un turneu final, Macedonia de Nord a fost egala Austriei zeci de minute. Selecționata austriacă s-a desprins spre finalul partidei și s-a impus cu 3-1. Meciul a avut loc pe Arena Națională, într-o premieră absolută, și tot atunci a fost marcat și golul 700 în EURO.

Meciurile găzduite la București în cadrul EURO 2020:

  • Austria vs. Macedonia de Nord,scor final 3-1 (13 iunie);
  • Ucrainva vs Macedonia de Nord, 17 iunie, ora 16;
  • Ucraina vs Austria, 21 iunie, ora 19;
  • Optime de finală, 28 iunie, ora 22– 3A/B/C.