„Căsnicia e mai importantă decât tenisul?” Simona Halep, pusă în dificultate după calificarea în turul 3 la Australian Open

„Căsnicia e mai importantă decât tenisul?” Simona Halep, pusă în dificultate după calificarea în turul 3 la Australian Open
Foto: @ Simona Halep (Instagram)

După ce Simona Halep  (România, 15 WTA) a învins-o pe Beatriz Haddad Maia (Brazilia, 83 WTA), scor 6-2, 6-0 în turul 2 la Australian Open, a fost întrebată dacă e mai importantă căsnicia decât cariera în tenis.

Simona Halep despre viața personală

Simona Halep a fost întrebată de Mats Wilander, septuplu campion de Grand Slam, dacă pentru ea este mai importantă căsnicia decât tenisul!:

„Te-ai măritat! Căsătoria a devenit mai importantă decât tenisul? Te-a schimbat acest statut?” a întrebat Wilander.

Românca a răspuns că viața personală împlinită o ajută și în tenis: „Soțul meu e aici, mă simt fericită în afară terenului și asta mă ajută și pe teren! Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Perioada de lockdown nu a fost prea confortabilă, dar acum viața mea e frumoasă”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit la începutul lui iunie, petrecerea fiind organizată la vila de la Izvorani a Simonei. La logodnă, Simona a purtat o rochie corai, mai scurtă, cu un umăr dezgolit. La cununia de la Mamaia, Simona a îmbrăcat o rochie elegantă din dantelă, lungă, de culoare crem, pe gât, cu mânecă trei sferturi. Ea a salutat radioasă, zâmbind larg, lumea strânsă afară, la clubul Fratelli. Serios, ca un cap de familie, Toni a avut un costum negru, cu papion.

Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open. Victorie autoritară cu Haddad Maia

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open după o victorie en-fafare cu tenismena braziliană Beatriz Haddad Maia, scor 6-2 / 6-0 în doar o oră și opt minute de joc, și își continuă ascensiunea la primul Grandb Slam al anului. Fostul lider mondial a câștigat toate cele șapte partide pe care le-a disputat în 2022.

Simona Halep, locul 15 mondial la ora actuală, pornea cu prima șansă în partida cu Beatriz Haddad Maia, locul 83 mondial, și și-a respectat statutul, transformând rapid partida într-un antrenament cu public. Dubla-câștigătoare de Grand Slam s-a desprins rapid și a închis primul set în doar 38 de minute. Actul secund a curs tot într-o singură direcție, cu diferența că românca n-a mai cedat niciun ghem.

Urmăriți B1TV.ro și pe