Cătălina Ponor: Pentru mine medalia pe echipe a fost cea importantă. Nu vreau să contest și să discut ce s-a întâmplat la bârnă

Cătălina Ponor: Pentru mine medalia pe echipe a fost cea importantă. Nu vreau să contest și să discut ce s-a întâmplat la bârnă

La întoarcerea în România după prestația de la Jocurile Olimpice, Cătălina Ponor s-a declarat bucuroasă că a reușit să aducă o medalie în plus gimnasticii, dar cea care contează pentru ea este cea câștigată împreună cu echipa, de bronz.

„Mă bucur că am reușit să aduc o medalie în plus față de cea pe echipe, dar cea importantă pentru mine a fost cea pe echipe,” a spus gimnasta, medaliată cu argint la sol.

Despre „problema de la bârnă,” aceasta a spus că a trecut cu bine peste ea, dar nu a vrut să facă multe declarații pe această temă.

„Nu vreau să contest ce a fost și de ce s-a întâmplat. Ce a fost a fost. În primul rând, eu mi-am făcut greșelile mele, dacă nu existau nu exista nici această problemă,” a declarat Ponor.

Medalia de bronz la bârnă a fost retrasă Cătălinei Ponor și acordată gimnastei americane, în urma unei contestații.

Despre faptul că România s-a clasat pe locul 27 ca număr de medalii, obținând doar nouă (două de aur), gimnasta a spus că nu se poate vorbi de „Olimpiade proaste,” având în vedere cât de mult muncesc atleții.

Acum că s-a terminat Olimpiada de la Londra, Cătălina Ponor a spus, ca mulți alți participanți, că urmează o perioadă de relaxare pentru ea.

Cătălina Ponor, declarații de presă

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22614').select();" id="embed_text_22614" />
Ultima oră
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti