Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu s-au reîntors în gimnastica de performanță, după trei ani de pauză

Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu s-au reîntors în gimnastica de performanță, după trei ani de pauză

Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu au revenit în gimnasitca de performanță, după aproape trei ani de pauză

Multipla campioană la gimnastică, Cătălina Ponor, s-a reîntors în concurs cu ocazia amicalului România-Franţa, de la Izvorani, ea concurând la trei aparate, informează Mediafax.

Cătălina Ponor este triplă campioană olimpică la Jocurile Olimpice din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012, ediţie după care şi-a anunţat retragerea din competiţii.

Și-a anunțat însă revenirea în gimnastică în 2015, iar în cadrul acestei competiții Ponor a primit următoarele note: 14,900 la bârnă, 14,850 la sărituri şi 13,950 la sol.

Și Marian Drăgulescu s-a reîntors în gimnastică în luna ianuarie după aproape trei ani de la retragerea din competiții cucerind medalia de aur la sărituri şi pe cea de bronz la bară, în cadrul Cupei Israelului, desfăşurată la Tel Aviv.

Potrivit digisport.ro, acesta a prticipat la cinci aparate, mai puțin la inele. În primul său concurs oficial Marian a luat nota 15,650 la sărituri şi 14,550, la bară.

Drăgulescu a luat o medalie de argint și două de bronz la Jocurile Oimpice de la Atena, în 2004. Acesta are în palmares alte 8 medalii de aur la Campionatele Mondiale și 9 de aur la Europene.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)