Câți fotbaliști ai naționalei României s-au vaccinat anti-COVID. Anunțul, făcut de către Răzvan Burleanu

Câți fotbaliști ai naționalei României s-au vaccinat anti-COVID. Anunțul, făcut de către Răzvan Burleanu

Majoritatea fotbaliștilor din componența echipei naționale de fotbal a României sunt vaccinați anti-COVID-19. Răzvan Burleanu este cel care a prezentat cifrele.

„Avem un procent de vaccinare la nivelul primei reprezentative superior ratei de vaccinare la nivel național. Vorbim de peste 75% în rândul jucătorilor, față de 33% la nivel național.

În plus, toți membrii staff-ului tehnic și staff-ului suport pentru prima reprezentativă sunt vaccinați. Este o măsură de participare. Aceeași măsură o aplicăm deja pentru toate celelalte loturi naționale aflate sub umbrela FRF”, a declarat președintele Federației Române Fotbal, înainte de dubla cu Germania și Armenia.

Cum se va face accesul pentru meciul România – Armenia

În cadrul conferinței de presă, Răzvan Burleanu a oferit noi informații despre partida România – Armenia, care se va desfășura pe Stadionul Ghencea.

„Vom organiza meciul cu Armenia punând mai presus de orice siguranța spectatorilor. În ceea ce privește condițiile, așa cum arată restricțiile, vom avea posibilitatea de a avea 50% din capacitatea arenei, dar doar pentru cei vaccinați, cu certificat, sau cu dovadă de trecere prin boală. Aceeași regulă se aplică și pentru copiii peste 12 ani. Iar pentru cei sub 12 ani, ei pot intra oricum, dacă au bilet”, a transmis Burleanu.

Germania – România se va juca pe data de 8 octombrie, iar Armenia – România pe 11 octombrie.