Caz revoltător de rasism în fotbalul românesc: Un fotbalist nigerian a părăsit terenul în timpul meciului din cauza comportamentului suporterilor

Caz revoltător de rasism în fotbalul românesc: Un fotbalist nigerian a părăsit terenul în timpul meciului din cauza comportamentului suporterilor

Fotbalul românesc încă nu a reușit să ajungă în lumea civilizată, suporterii încă remarcându-se în cel mai neplăcut mod cu putință.

Ultima dovadă este un meci din Liga 3 de fotbal, dintre Performanța Ighiu și Millenium Giarmata, unde atacantul oaspeților, nigerianul Joseph Anagor, a părăsit terenul de joc pentru câteva minute după ce un spectator i-a stricat "cioară".

"Nu înţeleg de ce mă înjură de mamă şi mă fac cioară, la un meci fără miză", a spus Anagor pentru Ziarul Unirea, citat de liga2.prosport.ro

Însă, din fericire, gestul incalificabil a fanilor de la Ighiu a fost reparat de către antrenorul gazdelor care s-a dus la vestiar după atacantul nigerian și a reușit să îl convingă să revină în teren, printr-un gest admirabil, sărutându-l pe frunte.

"La fotbal se întâmplă şi asemenea lucruri neplăcute, regretăm acest incident ce nu ne face cinste", a declarat antrenorul Mihai Manea.

Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeților cu 2-0.

Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple