Ce a declarat selecționerul Adrian Vasâi după înfrângerea suferită de România cu Italia în primul meci de la Euro U19. Cum arată programul „tricolorilor” în continuare

Ce a declarat selecționerul Adrian Vasâi după înfrângerea suferită de România cu Italia în primul meci de la Euro U19. Cum arată programul „tricolorilor” în continuare
Foto simbol: Pixabay

Naționala U19 a României a fost învinsă cu 2-1 de selecționata similară a Italiei, sâmbătă seară, în partida de debut de la Campionatul European. La capătul confruntării, antrenorul Adrian Vasâi a spus că „tricolorii” și-au propus mai multe lucruri în plan ofensiv, dar au întâlnit o echipă extrem de agresivă.

Italia U19 a fost cea care a deschis scorul, prin Baldanzi, în minutul 47, dar România U19 avea să egaleze după doar șase minute, prin Luca Andronache, jucătorul lui FC Argeș. „Squadra Azzurra” a dat lovitura în minutul 68, prin reușita lui Cristian Volpato de la AS Roma.

În cealaltă partidă a grupei, Franța U19 a „spulberat” Slovacia U19, scor 5-0.

Ce a declarat selecționerul Adrian Vasâi după înfrângerea cu Italia

„Am întâlnit o echipă foarte puternică. Știam asta, le știam jucătorii. Ne-am propus mult mai multe lucruri pe faza ofensivă, dar nu le-am reușit. Am întâlnit o echipă extrem de agresivă, care nu ne-a permis să ne facem jocul.

Rezultatul este echitabil. Poate dacă la faultul din ultimul minut, din prima repriză, ni se acorda 11 metri, nu se știe ce urma. Dar per total Italia a meritat victoria”, a spus Văsâi la TVR 1, potrivit GSP.ro.

Programul României la Euro U19 arată în felul următor:

  • România – Franţa (21 iunie, ora 21.00, la TVR 1);
  • Slovacia – România (24 iunie, ora 18.30, la TVR 1).

La Campionatul Mondial U20 din Indonezia se califică primele două clasate din grupă, iar ocupantele locului 3 vor merge la baraj.

Urmăriți B1TV.ro și pe