"Ce să fac cu ele? Una e gravidă, aialaltă e ocupată!" Cum a răspuns Năstase când a fost întrebat dacă a încercat să le ceară scuze britanicelor

"Ce să fac cu ele? Una e gravidă, aialaltă e ocupată!" Cum a răspuns Năstase când a fost întrebat dacă a încercat să le ceară scuze britanicelor

Ilie Năstase nu dă semne că a învățat ceva după suspendarea provizorie din Federația Internațională de Tenis ca urmare a comportamentului său neadecvat de la Fed Cup, România – Marea Britanie, desfășurat la Constanța, relateazăAdevărul.

Întrebat de sport.ro dacă a încercat să ia legătura cu cele două britanice pe care le-a catalogat drept „curve nenorocite“, sâmbătă, pe terenul de tenis, fostul lider ATP a răspuns:

„Nu, n-am încercat. Păi, ce să fac cu ele? Ce să fac cu ele? Pai, una este gravidă cu al doilea copil (n.r. Anne Keothavong), aialaltă e ocupată. Pai, n-am ce să fac cu ele“.

Duminică, după terminarea partidelor de Fed Cup, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), George Cosac, a afirmat că „Nasty“ le-a trimis adversarelor şase buchete de flori.

Ilie Năstase a comentat pentru Dolce Sport cum a fost afectat de suspendarea dictată de ITF.

„Le-am felicitat pe fete prin telefon, prin mesaje, iar acum pe Sorana, am avut posibilitatea să o felicit pe viu, cum s-ar spune. Dar n-am fost lasat să intru acolo (n.r. – în interiorul arenei). Am mâncat (n.r. – la IDU Club Mamaia), m-am dus liniştit, că meciul era deja jucat“.

Sursa citată a relatat şi un dialog în care Ilie Năstase i-a făcut reproşuri unui oficial ITF: „Dumnezeule, aţi fost ridicoli cu această decizie (n.r. – suspendarea sa). Vă felicit!“.

Urmăriți B1TV.ro și pe