Ceartă între milionarii din Liga 1. Dan Şucu şi Gigi Becali au intrat „în ring”: „Trebuie să mănânce multă pâine!”

Ceartă între milionarii din Liga 1. Dan Şucu şi Gigi Becali au intrat în ring: Trebuie să mănânce multă pâine!
Gigi Becali / Foto: Captură video Football Recorder

Gigi Becali, patron FCSB, şi Dan Şucu, investitor la Rapid, au avut un schimb de replici „aprins”, după ce giuleştenii s-au arătat interesaţi să cumpere jucători de la gruparea condusă de latifundiarul din Pipera.

Echipa antrenată de Adrian Mutu ar fi fost interesată de Florinel Coman (24 de ani) și Darius Olaru (24 de ani). Becali „a luat foc” când a auzit că rapidiştii tânjesc la fotbaliştii lui.

Gigi Becali le-a amintit de faliment

Dan Şucu a recunoscut că nu exclude posibilitatea de a specula o o cazie în perioada de transferuri. „Eu nu mă bag în astfel de discuții. Nu mă ocup de transferuri. Totuși, dacă există oportunitatea de a investi, avem posibilități”, a spus Dan Șucu pentru GSP.ro.

Gigi Becali a negat vehement varianta ca orice jucător de la FCSB să ajungă la Rapid: „Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro!

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”.

Ţintele Rapidului costă 11 milioane de euro

La ce sume sunt cotaţi Coman şi Olaru? „Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Florinel Coman, trebuie să aibă 5 milioane de euro, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane.

Dacă vrei să faci ofertă, fă! Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred ei că merge cu batjocura”, a mai zis patronul FCSB.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)