Cine este cea mai sexy fotbalistă din lume: „Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari”

Cine este cea mai sexy fotbalistă din lume: Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari
Foto: Facebook/Ana Maria Markovic.

Ana Maria Markovic este considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume. Tânăra locuiește în orașul Split din Croația și face parte din echipa de fotbal feminin Grasshoppers Zurich.

Fotbalista crede că apelativul sexy nu i se potrivește

Tânăra este numită cea mai frumoasă și sexy fotbalista din lume, însă  aceasta are o problemă cu apelativul sexy, nu îi place să fie apreciată după formele pe care le are. Jucătoarea a  adunat cinci selecții la naționala Croației. Campioana crede că apelativul sexy nu i se potrivește.

„Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase pentru că mă face fericită să aud acest lucru.

Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă… Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni.

Dar, per total, nu a fost chiar așa grav. Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari, dar știam exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic. E mare păcat”, a afirmat Ana Maria Markovic, citată de antena1.

Urmăriți B1TV.ro și pe