Cine vrea de fapt să cumpere Dinamo. Cosmin Contra: „Nu am putut să vorbesc decât de bine”

Cine vrea de fapt să cumpere Dinamo. Cosmin Contra: „Nu am putut să vorbesc decât de bine

În ultimii ani au apărut multe nume de potențiali cumpărători ai clubului Dinamo. Cel mai recent este al lui Melero Marin.

Melero Marin figurează ca negociator în afacerea Dinamo. În spatele său însă, se află un alt spaniol, Pablo Cortacero.Cortacero, om de afaceri influent, este interesat să achiziționeze Dinamo printr-o societate înregistrată în Luxemburg, informează Gazeta Sporturilor.

Pablo Cortacero a mai fost interesat să cumpere două cluburi din Spania

Pablo Manuel Fernandes Cortacero are afaceri importante în imobiliare. Acesta a jucat fotbal la nivel amator și a condus un club de amatori din Spania, CD Imperio. Pablo Cortacero vrea neapărat să se implice în „sportul rege”. Înainte de a se interesa de clubul din Ștefan cel Mare, a mai avut două tentative. Echipele spaniole Almeria și Getafe au intrat în vizorul omului de afaceri.

Melero se cunoaște foarte bine cu Cosmin Contra, unul dintre oamenii care-ipune la punct pe Melero și Cortacerocu informații despre „câini” și fotbalul intern.

Dinamo București reprezintă prioritatea lui Pablo Cortacero

Negocierile dintre Cortacero și Negoiță rămân în picioare. Spaniolul nu va credita personal clubul Dinamo și nu va apărea în acționariat ca persoană fizică. Potențialul cumpărător este o societate înregistrată în Luxemburg, Benel International, mai informează GSP.

3,1 milioane de euro sunt datoriile lui Dinamo, pe care ar urma să le plătească Cortacero, în cazul în care va prelua clubul Dinamo.

Cosmin Contra: „Având acești minunați suporteri, nu poți decât să-ți dorești să cumperi un club ca Dinamo”

Cosmin Contra, fost jucător la Dinamo, i-a prezentat lui Melero Marin, omul lui Cortacero, în termeni elogioși clubul Dinamo. Suporterii sunt sunt marele atu al clubului din Ștefan cel Mare, a subliniat fostul selecționer.

„În urmă cu câteva săptămâni am vorbit cu el, a spus că sunt niște investitori interesați. Mi-a cerut referințe despre clubul Dinamo. Nu am putut să vorbesc decât de bine despre Dinamo. Având acești minunați suporteri, nu poți decât să-ți dorești să cumperi un club ca Dinamo. Chiar dacă sunt ceva datorii, la prețul la care se vinde în momentul de față, este o investiție bună pe viitor”, a declarat Cosmin Contra pentru GSP.

18 titluri de campioană a României și 3 Cupe ale României are Dinamo București în vitrină.