“Clubul nostru îi mulțumește lui Alex pentru contribuția extraordinară avuta la performanțele echipei”. Steaua, mesaj pentru Chipciu după transferul în Belgia (FOTO)

“Clubul nostru îi mulțumește lui Alex pentru contribuția extraordinară avuta la performanțele echipei”. Steaua, mesaj pentru Chipciu după transferul în Belgia (FOTO)
Foto: Twitter.com

Steaua s-a despărțit marți oficial de unul dintre cei mai buni jucători ai săi. Alexandru Chipciu a semnat cu vicecampioana Belgiei, Anderlecht.

După ce noul său club a postat cu acesta o fotografie pe contul de Twitter în care anunță sosirea sa la echipă, nici Steaua nu s-a lăsat mai prejos și a avut un mesaj în acest sens pe pagina oficială de Facebook.

„FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu RSC Anderlecht pentru transferul internationalului Alexandru Chipciu.

Cel care a purtat in repetate randuri banderola de capitan al Stelei a semnat un acord pe 4 ani cu gruparea din Bruxelles, cu care va participa in preliminariile UEFA Champions League.

Dupa patru ani si jumatate in care a imbracat tricoul ros-albastru, Chipciu lasa in urma trei titluri de campion al Romaniei, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, o Cupa a Ligii, precum si participarile de succes in UEFA Europa League sau evolutiile din grupele UEFA Champions League”, a anunțat vicecampioana României.

Clubul Steaua îi mulțumește fostului său jucător pentru ajutorul acordat în acești ani în care a strâns cele mai multe trofee din Liga 1.

“Clubul nostru ii multumeste lui Alex pentru contributia extraordinara avuta la performantele Stelei din ultimii ani, acesta fiind unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei si ii ureaza mult succes in noua aventura de la un club de traditie in Europa!”, a anunțat Steaua pe Facebook.

În plus, clubul patronat de Gigi Becali și-a schimbat și fotografia de copertă cu o fotografie cu fostul jucător stelist, poză ce este însoțită de mesajul „Mulțumim, Alexandru Chipciu!”.