Clujul, pe un butoi de pulbere. Dan Petrescu amenință că pleacă, Neluțu Varga îl cheamă să rezilieze

Clujul, pe un butoi de pulbere. Dan Petrescu amenință că pleacă, Neluțu Varga îl cheamă să rezilieze
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Este tensiune mare în birourile din Gruia, după ce Dan Petrescu, criticat de fanii care i-au cerut cu insistență să demisioneze, ia în calcul să își anunțe în această seară plecarea de la cârma echipei, iar patronul Neluțu Varga nu stă la discuții și așteaptă o discuție oficială cu tehnicianul în vârstă de 54 de ani.

Zilele lui Dan Petrescu pe banca CFR-ului sunt numărate, iar antrenorul s-ar putea despărți de campioana României chiar în această seară, după duelul cu FC Argeș, programat la ora 20:30, meci contând pentru etapa a 11-a din SuperLiga.

Dan Petrescu, în pragul ușii de plecare. Neluțu Varga, decis să se așeze la masa rezilerii

Lui Dan Petrescu nu îi țin de cald la CFR rezultatele înregistrate până acum în întrecerea internă sau calificarea în grupele Conference League, iar tot ceea ce a realizat în Gruia pare că nu are însemnătate. Suporterii îi cer vehement demisia la fiecare meci, iar „Bursucul” a amenințat că va dezerta dacă nu va avea măcar susținerea conducerii.

Patronul alb-vișiniilor, Neluțu Varga, a vorbit despre acest subiect și s-a arătat dezamăgit de ceea ce au reușit Petrescu și elevii săi în startul noului sezon, așa că o posibilă despărțire nu ar fi exclus să apară în următoarele ore, notează gsp.ro.

„Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. (…) Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid.

Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit!

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a spus Nelu Varga, potrivit Playsport.ro.

Dan Petrescu, furios înainte de meciul cu FC Argeș

Dan Petrescu și-a expus public nemulțumirea vizavi de tot ceea ce se întâmplă la CFR chiar la conferința de presă premergătoare jocului cu FC Argeș. Tehnicianul a avut un discurs dur și a amenințat că va pleca de la echipă dacă cei din conducere nu îl vor susține în acest conflict cu suporterii.

„Nu are rost să mai stau! Să vină altul și să câștige Champions League. Nu se mai poate continua cu aceste scandări. Clubul trebuie să mă susțină 100%. Altfel nu putem continua. Eu vorbesc mereu în față. Știți cine vorbește pe la spate…

L-am sunat pe patron. I-am zis să ne întâlnim și să vorbim după meciul cu Piteștiul. Indiferent ce se va întâmpla voi rămâne în istoria clubului ca cel mai bun antrenor. Nu-mi va lua nimeni rezultatele. Nu mi-e frică de nimeni!”, a afirmat Petrescu la conferința de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe