CFR Cluj, înfrângere cu Sivasspor în Gruia / Ardelenii sunt ultimii în Grupa G

CFR Cluj, înfrângere cu Sivasspor în Gruia / Ardelenii sunt ultimii în Grupa G
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Campioana CFR Cluj a pierdut scor 0-1 în fața celor de la Sivasspor, în etapa a 2-a din grupele Conference League.

După egalul 1-1 din primul meci, contra celor de la Ballkani, dar și victoria din SuperLigă, 2-0 contra Craiovei, CFR Cluj a început cu moralul ridicat partida din Gruia. Elevii lui Dan Petrescu au fost aproape de a deschide scorul, dar carambolul din careul turcilor nu a adus modificări pe tabelă. Clujenii au cerut vehement lovitură de la 11 metri, însă, în absența sistemului de arbitraj video, nu s-a dictat nimic și presiunea s-a mutat la poarta cealaltă.

CFR Cluj, înfrângere cu Sivasspor

Turcii au profitat de neatenția lui Deac și au obținut ei penalty, Gradel mișcând tabela după 28 de minute de la primul fluier.

CFR nu a dat semne de revenire, iar ocaziile ardelenilor au întârziat să apară, la pauză intrându-se cu avantaj minim pentru vizitatori, scor 1-0.

Sivasspor a fost aproape să dea o nouă lovitură imediat după întoarcerea de la vestiare, Angielski a reluat o centrare care a fost însă oprită în extremis de Yuri.

CFR a ripostat prin Manea, însă șutul de la distanță al internaționalului român a fost respins în corner de Vural.

Turcii au mai ratat o ocazie mare până la final, dar ardelenii au scăpat cu fața curată și au avut șansa de a egala. Nu au fructificat însă nici minutele de prelungiri, iar elevii lui Dan Petrescu pierd primul meci din grupă și rămân cu un singur punct după două etape.

Clasament Grupa G – Conference League

  1. Slavia Praga – 4 puncte
  2. Sivasspor – 4 puncte
  3. Ballkani – 1 punct
  4. CFR Cluj – 1 punct

Sivasspor a venit fără echipamente la Cluj

Adeversarii celor de la CFR au observat înainte de meci că nu au cu ce să evolueze și că bagajul cu echipamente a fost rătăcit pe aeroportul din Cluj și imposibil de găsit. Așa că, turcii s-au văzut nevoiți să apeleze la bunăvoința adeversarilor lor, care le-au împrumutat echipamente de joc, pentru a putea evolua în această seară conform programului stabilit inițial.

Turcii au reușit în timp util să imprime emblema clubului, precum și logo-ul Conference League, însă se poate observa că de pe tricouri lipsește sponsorul principal al echipei, Tony Montana, acesta fiind înlocuit cu Nike, sponsorul clujenilor, notează gsp.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe