CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1 Capul de afiș al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 este ținut de meciul de sâmbătă, ora 20:45, de pe Ion Oblemenco dintre CSU Craiova și CFR Cluj.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1 Clujenii au nevoie de victorie pentru a-și consolida primul loc, în condițiile în care FCSB întâlnește pe Poli Iași, considerată cea mai accesibilă echipă din play-off.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1 De cealaltă parte, oltenii au nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru titlul de campioană.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1Rămâne de văzut cum va rezista problematicul gazon al arenei din Bănie, care a pus dificultăți și în partida România – Suedia și care a nemulțumit ambele echipe.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM – VIDEO LIGA 1CFR este lider înainte de meciurile din această etapă, iar FCSB este pe 2 la două puncte distanță. Craiova vine din urmă cu încă două puncte în spatele FCSB.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ LIVE ONLINE STREAM – VIDEOLIGA 1Meciurile CS U Craiova – CFR Cluj, Astra – Viitorul și FCSB – Poli Iași vor fi televizate de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.