Cristi Borcea la un pas de moarte: “Doctorii îmi vor schimba sângele”

Cristi Borcea la un pas de moarte: “Doctorii îmi vor schimba sângele”
Foto: bzi.ro

Acţionarul Dinamo, Cristi Borcea, are probleme de sănătate. O cantitate alarmantă de mercur a fost găsită în sângele lui şi începe să-i afecteze toate organele, informează stl.ro. Nu numai el se află în această nefericită situaţie, ci şi soţia sa Mihaela.

“Am fost săptămâna trecută la un doctor în România, pentru analize. Analizele au scos la iveală faptul că am mult mercur în organism. Cantitatea de mercur din sânge este de 5,6 ori mai mare decat normalul”, a declarat Cristi Borcea, citat de sursă.

Situaţia este mai îmbucurătoare la soţia lui, la care mercurul este în regresie şi are sanşe mari de vindecare.

“A fost la o vindecătoare celebră din Serbia. Face tratament şi cred că se va face bine. La Mihaela, mercurul este în regresie. La mine, înaintează şi cred că este prea târziu”, a mai spus omul de afaceri.

Cazurile acestea sunt destul de rare în România, iar tratamentele medicilor români nu au dat rezultate, aşa că şeful câinilor va petrece o mare parte din timp la o clinică din Miami, unde va face tratament intensiv:  „Peste două săptămâni mă duc în America, doctorii de acolo îmi vor schimba sângele. Mi-au spus că trebuie să fac asta la trei luni”.

Potrivit sursei, şeful alb-roşilor a declarat că vrea să renunţe la acţiunile de la clubul Dinamo, dar şi la apariţiile publice.

“Mi-au zis doctorii că dacă mercurul ajunge la creier, nu mai e nimic de făcut. Sunt un om mort! De asta, vreau să mă retrag. Am copii de crescut! Vreau să mă retrag, şi din fotbal, şi din viaţa social”, a adăugat omul de afaceri.

Problemele de sănătate ale soţilor Borcea au început în luna iulie a anului trecut, când cei doi acuzau stări de leşin şi înţepături în inimă, simptome pe care le-au pus pe seama stresului. Abia la sfârşitul anului, cei doi şi-au făcut analizele şi au descoperit mercurul din organism.