Cristiano Rolando și Ladislau Boloni, întâlnire discretă la Budapesta: „Eu sunt maghiar, n-ar fi frumos să apar alături de el”

Cristiano Rolando și Ladislau Boloni, întâlnire discretă la Budapesta: „Eu sunt maghiar, n-ar fi frumos să apar alături de el”
foto: Hepta.ro / DPA Images / Pedro Fiuza

Portugalia o întâlnește pe Ungaria la Budapesta, marți, în cea mai spectaculoasă grupă de la EURO 2020, grupă în care, pe lângă campioana europeană la zi, se mai regăsesc ultimele două campioane mondiale. Cu prilejul partidei disputate astăzi în Ungaria, Loți Boloni îl va revedea pe Cristiano Ronaldo, fostul său elev de la Sporting Lisabona.

Loți Boloni îl remarca pe Cristiano Ronaldo pe vremea când superstarul portughez, astăzi cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, era doar un puști de 16 ani. Antrenorul îl chema la prima echipă a lui Sporting Lisabona, oferindu-i îndrumări prețioase.

„Întotdeauna voia să fenteze, i-am explicat că o dată, de două ori e suficient pentru a dezechilibra adversarul. Cinci trucuri sunt prea multe. Cu timpul, datorită inteligenței sale, a realizat ce îi spusesem”, spunea Ladislau Boloni pentru publicația spaniolăMarca.

Cristiano Ronaldo și Ladislau Boloni se întâlnesc la Budapesta

Dat afară de Panathinaikos, Loți Boloni se află la Budapesta, unde are șansa de a-și revedea favoritul. În capitala Ungariei, Cristiano Ronaldo și naționala Portugaliei încep tentativa complicată de a-și apăra trofeul câștigat în 2016.

Lusitanul și coechipierii săi stau la Grand Hotel, pe Insula Margareta. Acolo se va întâlni și cu Loți Boloni, iar totul se va desfășura în secret, potrivit GSP.

„Eu sunt maghiar și nu ar fi frumos să apar în fața fotografilor alături de Ronaldo înaintea meciului Ungariei cu Portugalia”, le-ar fi spus el apropiaților, dat fiindcă nu dorește să stârnească discuții.