Cristiano Rolando și Ladislau Boloni, întâlnire discretă la Budapesta: „Eu sunt maghiar, n-ar fi frumos să apar alături de el”

Cristiano Rolando și Ladislau Boloni, întâlnire discretă la Budapesta: „Eu sunt maghiar, n-ar fi frumos să apar alături de el”
foto: Hepta.ro / DPA Images / Pedro Fiuza

Portugalia o întâlnește pe Ungaria la Budapesta, marți, în cea mai spectaculoasă grupă de la EURO 2020, grupă în care, pe lângă campioana europeană la zi, se mai regăsesc ultimele două campioane mondiale. Cu prilejul partidei disputate astăzi în Ungaria, Loți Boloni îl va revedea pe Cristiano Ronaldo, fostul său elev de la Sporting Lisabona.

Loți Boloni îl remarca pe Cristiano Ronaldo pe vremea când superstarul portughez, astăzi cvintuplu câștigător al Balonului de Aur, era doar un puști de 16 ani. Antrenorul îl chema la prima echipă a lui Sporting Lisabona, oferindu-i îndrumări prețioase.

„Întotdeauna voia să fenteze, i-am explicat că o dată, de două ori e suficient pentru a dezechilibra adversarul. Cinci trucuri sunt prea multe. Cu timpul, datorită inteligenței sale, a realizat ce îi spusesem”, spunea Ladislau Boloni pentru publicația spaniolăMarca.

Cristiano Ronaldo și Ladislau Boloni se întâlnesc la Budapesta

Dat afară de Panathinaikos, Loți Boloni se află la Budapesta, unde are șansa de a-și revedea favoritul. În capitala Ungariei, Cristiano Ronaldo și naționala Portugaliei încep tentativa complicată de a-și apăra trofeul câștigat în 2016.

Lusitanul și coechipierii săi stau la Grand Hotel, pe Insula Margareta. Acolo se va întâlni și cu Loți Boloni, iar totul se va desfășura în secret, potrivit GSP.

„Eu sunt maghiar și nu ar fi frumos să apar în fața fotografilor alături de Ronaldo înaintea meciului Ungariei cu Portugalia”, le-ar fi spus el apropiaților, dat fiindcă nu dorește să stârnească discuții.

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac