Cristiano Ronaldo, dificultăți în a-și găsi un bucătar. Care este preparatul special pe care îl dorește forbalistul

Cristiano Ronaldo, dificultăți în a-și găsi un bucătar. Care este preparatul special pe care îl dorește forbalistul
Foto: Hepta/Abaca Press / Balkis Press/ABACA.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a anunțat faptul că nu se gândește la retragere la prezentarea oficială de la Al-Nassr, dar fotbalistul a început deja să „pregătească terenul” pentru momentul în care își va agăța ghetele în cui.

Vara trecută, CR7 a început să construiască „cea mai scumpă casă din Portugalia”, un proiect ambițios și absolut spectaculos, care îl va costa circa 21 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo nu reușește să își angajeze un bucătar

În schimb, fotbalistul a dat peste un incovenient la care nu se aștepta nimeni: nu reușește să își angajeze un bucătar.

Potrivit informațiilor oferite de presa britanică , CR7 caută de mai multe luni un chef personal, care să îi gătească sushi, unul dintre felurile sale de mâncare preferate.

În vila de lux, Ronaldo va construi un loc special, unde bucătarul va avea toate condițiile pentru a găti felul de mâncare japonez, iar pentru acest lucru îl va plăti regește, cu 5.000 de euro, scrie digisport.ro.

Însă, chiar și în aceste condiții, portughezul nu a reușit momentan să găsească persoana potrivită, astfel că postul rămâne în continuare liber.

Cristiano Ronaldo va avea un garaj pentru 20 de mașini

Casa va beneficia de un garaj în care Ronaldo poate ține până la 20 de mașini, va avea două piscine, una la interior și alta la exterior, o sală de forță și un teren de tenis.

Fotbalistul este cunoscut pentru colecția impresionată de supermașini, care valorează, însumat, zeci de milioane de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:37 - Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”