Cristiano Ronaldo trebuie să se prezinte la un tribunal din SUA! Marele fotbalist portughez este acuzat că ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga (VIDEO)

Cristiano Ronaldo trebuie să se prezinte la un tribunal din SUA! Marele fotbalist portughez este acuzat că ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga (VIDEO)
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Giuseppe Maffia

Cristiano Ronaldo, care este acuzat de viol în SUA, a primit personal o citație pentru a se prezenta în fața unei instanțe americane, potrivit unor documente depuse vineri de avocaţii săi la un tribunal federal din Nevada, scrie AFP preluată de Agerpres.

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur este anchetat pentru că ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga (35), cu zece ani în urmă. Americanca afirmă că portughezul a abuzat de ea pe 13 iunie 2009 în camera sa de hotel din Las Vegas, după ce ea i-a refuzat avansurile şi şi-a protejat sexul cu mâinile.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Totuși, marele Ronaldo respinge ferm aceste acuzații. La începutul acestui an, poliţia din Las Vegas a solicitat o probă ADN din partea lui Ronaldo, pentru a o compara cu probele recoltate de pe rochia denunţătoarei.

BOMBA ZILEI! OANA LIS PRINSĂ ÎN FAPT CU NICOLAE GUȚĂ! S-A AFLAT TOTUL DESPRE COPILUL SECRET! LUI VIOREL LIS I-A STAT INIMA

Potrivit unor media, avocaţii americani ai lui Mayorga au întâmpinat multe dificultăţi în a-i înmâna personal lui Ronaldo citaţia pentru a compărea în faţa unui tribunal din Las Vegas, aşa cum cere legea din Nevada.

Conform unor documente depuse vineri de avocaţii săi în faţa justiţiei americane, atacantul de 34 de ani a primit acum personal citaţia, ceea ce va permite justiţiei să-şi urmeze cursul.