Cu ce cadou a mers Ion Ţiriac la Simona Halep în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani (FOTO)

Cu ce cadou a mers Ion Ţiriac la Simona Halep în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani (FOTO)
Cu ce cadou a mers Ion Ţiriac la Simna Halep în ziua în care sportiva a împlinit 30 de ani

Simona Halep a împlinit luni, 27 septembrie, vârsta de 30 de ani. Numărul 14 WTA a petrecut alături de soţul ei, Toni Iuruc, şi de familie. La miezul nopții, soţul i-a făcut o surpriză și i-a umplut camera cu multe buchete de trandafiri, de diferite culori. Sportiva le-a pozat pe toate și a postat imaginile pe rețelele sociale.

Fostul lider mondial a dat asigurări că vrea să mai joace tenis o bună bucată de timp, chiar dacă tocmai s-a căsătorit.

Ion Ţiriac i-a dăruit un tort Simonei Halep

Fostul jucător de tenis, apropiat de foarte mulţi ani de familia Halep, n-a putut particpa la nunta sportivei din Constanţa, dar a vizitat-o pe aceasta cu ocazia aniversării de luni. Omul de afaceri n-a mers cu mâna goală la Simona Halep, ci i-a dăruit jucătoarei un tort. Cei doi s-au fotografiat în timp ce beau un pahar de şampanie.

A câştigat 37,8 milioane de dolari în tenis

Cu 37,8 milioane de dolari câștigați din tenis, Simona Halep se află pe un impresionant loc 4 all-time la acest capitol, jucătoarea română fiind depășită doar de către Serena, Venus Williams și Maria Sharapova.

Un jucător de tenis, mă refer la superstaruri, câștigă pe teren maximum 20%. Restul câștigă în afara terenului.

De ce câștigă Federer de trei ori mai mult decât Djokovic? Pentru că Federer e deja unul care nu mai are națiune. Nadal e într-o țară bună, dar Spania nu e nici Germania, nu e nici Italia, nici Anglia, nici Franța, nici Statele Unite”, a spus Ion Ţiriac, referindu-se la încasările Simonei Halep, comparativ cu sportivii din ţările occidentale.