De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis

De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis
Mitică Dragomir, în platoul DigiSport

După fotbal și politică, „Mitică de la Ligă” se implică și în aspectele ce țin de viața profesională și personală a Simonei Halep-Iuruc. În opinia lui Dumitru Dragomir, ex-președinte LPF, fostul lider mondial din tenis ar trebui să se retragă din activitate.

„Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi, trei, patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și bărbatul! Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă!

Să își crească copiii, că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Schimbări importante pentru Simona Halep, în 2021

Astăzi, în ziua în care a împlinit 30 de ani, Simona Halep a anunțat colaborarea cu noul antrenor, Adrian Marcu, în urma despărțirii de Darren Cahill. 2021 a fost un an nefast pentru româncă, prin de accidentări și randament modest la turnee. Astfel, a picat până pe locul 15 mondial. Cât despre clasamentul în funcție de câștiguri din tenis, Halep este abia pe 34 în 2021, cu 797.000 de dolari.

2021 a fost mai degrabă un an reușit pentru Simona Halep din punct de vedere personal. Ea s-a căsătorit în septembrie cu Toni Iuruc.

Ultima oră