Cutremur în fotbal! ANUNȚ cumplit despre starea de sănătate a lui MARADONA: Nu se mai putea mișca

Cutremur în fotbal! ANUNȚ cumplit despre starea de sănătate a lui MARADONA: Nu se mai putea mișca

Legendarul fotbalist Diego Armando Maradona a vorbit despre problemele grave de sănătate pe care i le-a cauzat dependența de droguri.

„Nu consumam droguri pentru a-mi îmbunătăți randamentul, ci pentru a-mi face rău mie însumi. Nu mă mai puteam mișca pe teren din cauza drogurilor, de-a lungul săptămânii nu mă mai puteam antrena. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum mă trezesc fără probleme dimineața, pot să dorm bine noaptea și să muncesc în liniște, fără nicio problemă. Mă bucur că mi-am revenit, a trebuit să lupt contra dependenței, dar și contra doctorilor, lor nu le convine să te recuperezi. Așa au mai mult timp pacienți. Sunt cel mai mare rău”, a spus Maradona, într-o intervenție televizată, potrivit evz.ro.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat