Dănuț Lupu, ridicat din trafic de polițiștii rutieri. Fostul internațional a oferit o primă reacție de la INML

Dănuț Lupu, ridicat din trafic de polițiștii rutieri. Fostul internațional a oferit o primă reacție de la INML
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Sportpictures

Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu a fost oprit în traficul din București de polițiștii rutieri, sâmbătă, și a fost testat cu aparatul etilotest, iar ulterior a ajuns la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice, potrivit Sport Bull.

Evenimentul a avut loc în zona străzii Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei, iar la fața locului sosiseră mai multe echipaje de poliție.

Danuț Lupu, prima reacție după ce a fost ridicat din trafic de polițiștii rutieri

Fostul internațional a spus că este bine, dar că nu poate oferi prea multe detalii. Dănuț Lupu s-a arătat optimist.

„Sunt bine. Stați liniștit. Trec eu și peste lucrul asta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă intelegeti”, a spus Dănuț Lupu, pentru ProSport.

Dănuț Lupu a avut parte de momente mai puțin plăcute și pe plan sportiv. Dinamo București, clubul cu care reușea eventul în anul 1990, a retrogradat din Liga 1 pentru prima oară în cei 74 de ani de istorie. De altfel, el a făcut parte din echipa fostelor glorii la partida demonstrativă pe care o organizaseră „câinii” pentru a marca momentul aniversar de la jumătatea lunii mai, partidă disputată cu doar câteva zile înainte de barajul cu U Cluj-Napoca.

Urmăriți B1TV.ro și pe