Darren Cahill continuă turul de forță pentru a o scăpa pe Simona Halep de suspendare! Întâlnire secretă cu fostul manager al româncei, la un restaurant din Paris

Darren Cahill continuă turul de forță pentru a o scăpa pe Simona Halep de suspendare! Întâlnire secretă cu fostul manager al româncei, la un restaurant din Paris
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Christopher Katsarov

Darren Cahill, omul care i-a fost antrenor și mentor Simonei Halep (10 WTA), se preocupă constant de situația româncei după scandalul de dopaj.

Cahill i-a luat apărarea public lui Halep

Darren Cahill a ținut să stea de vorbă atât cu Simona Halep, cât și cu foștii colaboratori despre scandalul de dopaj în care este implicată fosta sa elevă, în speranța că va găsi o soluție salvatoare.

De asemenea, Cahill i-a luat apărarea public lui Halep, susținând că sportiva în vârstă de 31 de ani nu ar fi luat niciodată în mod intenționat vreo substanță interzisă.

Darren Cahill a venit recent în România pentru a-i ridica moralul Simonei Halep, a discutat cu Daniel Dobre și Teo Cercel, dar puțini știu că australianul s-a întâlnit și cu fostul manager al sportivei, Virginia Ruzici. Cei doi au dezbătut situația Simonei Halep la restaurantul L’Avenue din Paris, potrivit Prosport.

„Am încercat primul meu selfie, dar nu a fost un mare succes, așa că l-am lăsat pe profesionist! A fost minunat să te revăd la Paris, D”, a spus Virginia Ruzici după întâlnirea cu Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

Sportiva din Constanța l-a angajat pe Patrick Mouratoglou, la aproximativ 6 luni după despărțirea de tehnicianul australian.

Darren Cahill și Virginia Ruzici bagă mâna în foc pentru Simona Halep

Darren și Virginia bagă mâna în foc pentru corectitudinea Simonei: Cahill a antrenat-o aproape șase ani pe româncă, în timp ce Ruzici i-a fost alături nu mai puțin de 14 ani.

Simona Halep a rupt însă colaborarea cu Virginia Ruzici, înconjurându-se de oamenii apropiați lui Patrick Mouratoglou.

„O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat.

Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate. Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept.

O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a fost mesajul Virginiei Ruzici, după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Virginia Ruzici, înlocuită de Simona Halep cu Nina Wennerstrom

Virginia Ruzici a luat-o sub aripa sa protectoare pe Simona Halep pe când aceasta era o adolescentă! „Simo” a înlocuit-o însă pe Virginia Ruzici cu suedeza Nina Wennerstrom, o apropiată a lui Patrick Mouratoglou.

Wennerstrom este fondatoarea companiei de management sportiv We Sport Agency, care reprezintă nu doar interesele tenismenilor, ci și ale jucătorilor de hochei sau fotbal.

Managera suedeză nu a avut nicio reacție publică după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene
22:06 - Locuitorii Bucureștiului sunt rugați să sesizeze autoritățile când văd oameni fără adăpost: ”E important să ajungem și la aceștia”
21:55 - Mihai Bendeac se lansează în politică? Ce partid și-a ales comediantul
21:55 - Reorganizarea Autorității Feroviare Române și crearea Autorității de Siguranță Feroviară Română, decise de Guvern
21:45 - Cu ce se mai ocupă Iohannis în plin scandal al plagiatelor, cu un eșec în ”dosarul Schengen” și un război la graniță: L-a decorat pe şeful Statului Major al Apărării din Canada / Președintele a avut 7 evenimente toată luna