David Neres, lecție de viață. Cum s-a răzbunat superstarul lui Ajax pe 2 fete, care îl batjocoreau înainte să devină faimos: „Le-am dus pe amândouă la un…”

David Neres, lecție de viață. Cum s-a răzbunat superstarul lui Ajax pe 2 fete, care îl batjocoreau înainte să devină faimos: „Le-am dus pe amândouă la un...”
foto: Facebook

David Neres (22 de ani) este, astăzi, unul dintre cei mai de perspectivă fotbaliști din lume. Deși în unele state abia devenea major, brazilianul reușea să o scoată, alături de echipa sa, Ajax Amsterdam, pe marea Real Madrid din Liga Campionilor, cu „los blancos” în postura de campioni en-titre.

Cu toate acestea, el nu a fost mereu un fotbalist de talie mondială. În vremea adolescenței, Neres era un simplu copil ce încerca să intre în fotbalul mare, visând de la distanță la marii fotbaliști ai planetei. Ei, bine, brazilianul a povestit un episod de pe atunci, care arată cât de mult poate schimba timpul un om sau o situație.

„Pe când eram tânăr, erau două fete care mă luau peste picior. Cinci ani mai târziu, când m-am întors în orașul meu natal, le-am dus pe amândouă la un hotel de cinci stele. Le-am spus că trebuie să merg până la baie, am luat cheile de la mașină și am plecat acasă fără să plătesc pentru camere”, a spus David Neres, potrivit The Sport Bible.

Tags: