De ce Larisa Iordache nu se antrena cu alte gimnaste: „Am fost un copil foarte agitat”

De ce Larisa Iordache nu se antrena cu alte gimnaste: Am fost un copil foarte agitat
Sursa foto: Facebook @ Larisa Iordache

Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, s-a retras din gimnastică în 2021, iar în prezent ocupă postul de antrenoare la Clubul Sportiv Dinamo.

Fosta sportivă a povestit în cadrul unui interviu recent mai multe detalii despre cariera sa și cum a reușit să ajungă unde este acum.

Condusă de ambiție

Larisa Iordache nu se înțelegea prea bine cu restul colegelor ei de la antrenamente deoarece era foarte ambițioasă și cerea mereu antrenorilor să lucreze mai mult.

„Am fost un copil foarte agitat, voiam mereu să fac în plus. Chiar şi antrenorii îmi spuneau să o las mai moale. După două-trei ore de antrenamente, eu mereu mai stăteam în sală să mai exersez. Eu aveam norocul să plec acasă aproape în fiecare weekend, dacă terminam cu bine antrenamentele de la Izvorani. Mai mult, la antrenamente ceream mereu în plus, plusam mereu.

Erau momente când fetele erau foarte obosite şi îşi doreau să se odihnească, mai încercau să păcălească numărul. De asta eram nesuferită, dar acum mă înţeleg cu toate. Mă bucur că mă plac toate acum”, a declarat Larisa Iordache pentru playsport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)