Decizia luată de David Popovici, înainte de Campionatele Europene pentru Juniori. Mulți români vor fi emoționați

Decizia luată de David Popovici, înainte de Campionatele Europene pentru Juniori. Mulți români vor fi emoționați
David Popovici a avut un discurs de adevărat campion la revenirea în România. Foto: Inquam Photos / George Calin

David Popovici a surprins la ultimul antrenament înainte de a participa la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori.

Decizia luată de David Popovici

Campionul a rămas mai bine de o jumătate de oră în bazin să se pregătească în plus, după ce toți colegii săi au părăsit bazinul de înot, din Complexul Olimpic de la Otopeni.

Cei 26 de sportivi din lotul național de juniori care vor participa la marele concurs, în frunte cu dublul campion mondial David Popovici, s-au antrenat chiar unde se vor organiza Campionatele Europene, în premieră.

David le cere românilor să vină să fie alături de el și de colegii săi la Europeanul de la Otopeni.

„Veniți alături de noi între 5-10 iulie, să umpleți aceste tribune. Avem nevoie de voi!”, este mesajul lui David Popovici, component al lotului național de juniori care va reprezenta România la Campionatele Europene de la Otopeni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest