Dinamo, solicitare surprinzătoare către Tribunalul Bucureşti la 6 ani distanţă de când a ieşit din insolvenţă

Dinamo, solicitare surprinzătoare către Tribunalul Bucureşti la 6 ani distanţă de când a ieşit din insolvenţă
foto: libertatea.ro

Problemele financiare pe care le traversează Dinamo se pare că au aceeaşi finalitate ca prima dată: insolvenţa. Dinamo a cerut, azi, la Tribunalul București intrarea în insolvenţă.

„Câinii” sunt înglodați în datorii și nu au găsit altă cale de rezolvare a problemei, scrie gsp.ro.

Recent, firma de pază de la Săftica a cerut falimentul clubului, din cauza datoriilor. Conform informațiilor GSP, Dinamo a apelat la intrarea în insolvență ca o formă de apărare legală, și pentru a evita pe viitor astfel de solicitări din partea creditorilor, care par inevitabile.

Insolvenţă fără spanioli?

Procedura acționează pentru Dinamo în această perioadă fix ca o umbrelă, creditorii reprezentând ploaia”, a explicat un specialist. Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august 2020 acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. Dar partea iberică este in continuare de negăsit.

Tags: