Doi atleți etiopieni au oferit IMAGINEA ZILEI: Au participat la Mondialul de cros sub 20 de ani, deși par trecuți de prima tinerețe (FOTO)

Doi atleți etiopieni au oferit IMAGINEA ZILEI: Au participat la Mondialul de cros sub 20 de ani, deși par trecuți de prima tinerețe (FOTO)

Imaginea zilei vine din Aarhus, Danemarca, acolo unde s-a desfășurat Campionatul Mondial Under 20 de cros, acolo unde doi atleți etiopieni de 18 ani arătau puțin ciudat pentru vârsta asumată, potrivit digisport.ro.

Cei doi sportivi africani sunt născuți în decembrie 2000, conform IAAF, dar păreau trecuți cu succes de prima tinerețe. Dacă Dinkalem Ayele a terminat pe 11, Getnet Yetwale a încheiat cursa al 21-lea.

Publicația scrie că imaginile cu cei doi atleţi amintesc de momentul de anul trecut, de la Mondialul Under 20 de la Tampere, unde atleta etiopiană Girmawit Gebrzihair, medaliată cu bronz la 5.000 de metri, nu părea a arăta precum o sportivă în vârstă de 16 ani, născută în noiembrie 2001.

În orice caz, cursa de pe tărâm danez a fost dominată de sportivii africani, având în vedere că etiopianul Milkesa Mengesha a cucerit titlul mondial, fiind urmat de compatriotul Tadese Worku şi ugandezul Oscar Chelimo.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:58 - Laurențiu Reghecampf și-a triplat salariu. Câți bani va încasa celebrul antrenor, după despărțirea cu Universitatea Craiova
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)