Doi politicieni s-au bătut în ring, pe reguli de MMA. Imaginile au devenit virale (VIDEO)

Doi politicieni s-au bătut în ring, pe reguli de MMA. Imaginile au devenit virale (VIDEO)

Doi politicieni au decis să rezolve bărbătește conflictul iscat la nivel local. Astfel, primarul și consilierul unui oraș din nordul Braziliei au decis să urce în ring. S-au bătut cu arbitru și public, pe reguli de MMA (n.r. – arte marțiale mixte).

Conflictul a început când Simao Peixoto, primarul din Borba, o localitate din statul Amazonas, a fost criticat dur de fostul consilierul municipal Erineu Da Silva, pentru modul în care a fost gestionat cel mai mare complex turistic din oraș. Da Silva a început să-l amenințe cu bătaia pe primar și la provocat pe edil la o confruntare în ring.

Conflictul s-a mutat din Primărie, în ringul de MMA

Peixoto a acceptat provocarea, iar duminică a avut loc „rezolvarea conflictului”. Imaginile au devenit virale în social media. Primarul a fost pus la podea de două ori, dar lupta fost decisă la puncte, după trei runde, iar Peixoto a fost desemnat câștigător.

Extrem de obosiți, cei doi politicieni s-au îmbrățișat la finalul meciului. Ulterior, un viceprimar a declarat că lupta dintre cei doi politicieni a fost doar o „lovitură de marketing”, în contextul în care Peixoto și Da Silva nu erau rivali, ci amici.

Meciul de MMA a reprezentat și un act de caritate. Primarul a declarat că a acceptat această confruntare pentru a promova sportul în oraşul său, iar Simao Peixoto s-a asigurat, de asemenea, că spectatorii au adus donaţii de alimente pentru a putea avea acces în sală. Potrivit primăriei, au fost strânse cinci tone de alimente.

Meciul de MMA dintre cei doi politicieni din Brazilia. Imagini virale (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe