Dragoș Nedelcu a început recuperarea după operația suferită la genunchi. Fotbalistul, mândru de primii pași

Dragoș Nedelcu a început exercițiile de recuperare după operația la genunchiul drept pe care a suferit-o în Italia, în urma unei accidentări suferite pe terenul de fotbal la sfârșitul meciului cu CFR Cluj.

Fotbalistul de la FCSB a postat un Instastory cu primii pași după operație, însoțit de mesajul “Nu renunța!”.

Dragos Nedelcu s-a prăbușit pe gazon la sfârșitul meciului FCSB-CFR Cluj

Nedelcu s-a prăbușit pe teren pe 14 iunie, în timpul prelungirii meciului,din cauza durerii, în timp ce toată lumea se sgtrăduia să înțeleagă ce s-a întâmplat cu el, pentru că nu fusese lovit.

Medicii i-au pus diagnosticul de ruptutră deligamente și l-au operat la începutul acestei săptămâni. Chiar dacă recuperarea decurge bine, medicii nu îl sfătuiesc să mai intre pe terene anul acesta.

Imediat după operație, sporticul a postat o fotografie de pe patul de spital pe rețele sociale și cu un mesaj de mulțumire pentru cei care l-au ajutat să ajungă pe mâna renumitului chirurg italian care l-a operat și pe colegul său Florin Tănase, în octombrie 2016.Doctorul Paolo Mariani estechirurgul preferat al sportivilor și a operat vedete precumTotti, Nesta, Emerson, Aldair, Insigne, Strootman, Mexes, Miccoli.

Operația lui Nedelcu a fost complicată, dar la standarde moderne

Fotbalistul a ales cea mai performantăintervenție chirurgicală, cu recuperarea cea mai rapidă, chiar dacă era cea mai scumpă opțiune.

„Operația se desfășoară sub control artroscopic, folosind incizii mici. Operația artroscopică este mult mai puţin invazivă decât operația deschisă. Beneficiile sunt reprezentate de: durere diminuată, spitalizare diminuată, timp mai rapid de recuperare.Datorită procesului lent de integrare a grefei, pacientul își poate relua activitatea sportivă după aproximativ șase luni”, au declarat medicii care l-au examinat.

Ultima oră
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”