Edi Iordănescu, infectat cu COVID-19. Cum se simte tehnicianul FCSB după ce a fost testat pozitiv

Edi Iordănescu, infectat cu COVID-19. Cum se simte tehnicianul FCSB după ce a fost testat pozitiv
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu nu va sta pe bancă la meciul cu Mioveni. Tehnicianul de la FCSB a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și se află în izolare. În prezent, starea acestuia de sănătate este una bună.

În vârstă de 43 de ani, antrenorul de la FCSB se simte bine și nu prezintă simptome, el având însă rezultat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2.

Edi Iordănescu are COVID-19

Având în vedere situația, Edi Iordănescu nu va sta pe bancă la meciul de sâmbătă, cu CS Mioveni de la Buzău, notează Digi Sport. Antrenorul de la FCSB va sta în carantină timp de 14 zile.

Pe lângă antrenorul de la FCSB, Constantin Budescu, în vârstă de 32 de ani și Adrian Șut, în vârstă de 22 de ani se confruntă cu o răceala puternică. Cei doi au fost testați pentru COVID-19, rezultatul fiind unul negativ.

Având în vedere că starea lor de sănătate nu s-a ameliorat, aceștia vor fi retestați în câteva zile, notează sursa citată mai sus.

N-au fost în contact cu noi, noi am avut și o testare luni, situația e sub control și să dea Dumnezeu să rămână așa, deși e foarte greu. Avem discuții și în sensul ăsta cu băieții, e foarte important ce fac și ei în timpul liber. Trebuie să fie atenți, să stea alături de familie și să evite ieșirile în medii necontrolate. Nu, vaccinarea e un subiect mai delicat pe care nu vreau să îl expun.

Eu am informații de la doctor în sensul ăsta, în trecut aproape toți jucătorii de aici au trecut prin această problemă, au depășit-o cu bine, până la urmă e important să reușești să fii responsabil, pentru că există riscul să te infectezi și dacă ai vaccin, și nu ne ajută cu nimic”, a mai precizat antrenorul pentru Digi Sport.