Emma Răducanu, „adoptată” de Casa Regală. Cum s-a împrietenit cu Kate Middleton

Emma Răducanu, adoptată de Casa Regală. Cum s-a împrietenit cu Kate Middleton
September 24, 2021, London, London, United Kingdom: Image Licensed to i-Images Picture Agency. 24/09/2021. London, United Kingdom. Kate Middleton, The Duchess of Cambridge with US Open winner Emma Raducanu during a celebration event for Great BritainÕs US Open Champions at the National Tennis Centre in London. (Credit Image: © Pool/i-Images via ZUMA Press)

Emoții mari pentru Emma Răducanu la intrarea pe terenul de tenis. Sportiva cu origini românești a participat la un meci caritabil, având-o ca adversară pe chiar pe Kate Middleton, soția prințului William al Marii Britanii.

Tânăr sportiva a recunoscut că a avut mari emoții la amicalul cu ducesa de Cambridge, însă a considerat ocazia o onoare.

”Zi perfectă pentru cineva din tenis, dar ce onoare și iubire să fac parte din acest proiect”, este mesajul pe care campioana l-a postat pe contul ei de pe social-media.

Kate Middleton și Emma Răducanu  au făcut pereche într-o confruntare amicală, în compania unor adversari cu dizabilități.

La doar 18 ani, Emma Răducanu a uimit lumea tenisului după ce a reușit să câștige recent ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Și a făcut-o fără set pierdut, la prima sa participare și venită tocmai din calificări. Nu s-a mai întâmnplat așa ceva în istoria tenisului modern.

Jurnaliștii britanici consideră performanța Emmei Răducanu de la US Open drept cea mai mare din istoria sportivă a Marii Britanii.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare