Emma Raducanu: „Am nevoie să mă deconectez de tenis”

Emma Raducanu: „Am nevoie să mă deconectez de tenis
Emma Raducanu / Foto: Facebook WTA Linz

Emma Raducanu, marea surpriză de la US Open, are nevoie de o pauză în carieră. Actualul sezon s-a încheiat, iar sportiva din Marea Britanie abia așteptă să plece în vacanță.

Sportiva este foarte atașată de părinții ei, care o ajută foarte mult să se elibereze de tensiune, dar care o și montează la maximum când vine vorba despre competiții importante. Emma intenționează să plece în vacanță chiar cu părinții săi.

„Părinții mei mă vor ajuta cu siguranță să fac acest lucru, trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. Ei au o influență bună asupra mea. Nu am mai fost în vacanță de 7 ani. Ultima dată a fost un weekend în Elveția, cu părinții mei. Acum vreau să fac ceva asemănător”, a declarat Raducanu, într-un interviu, potrivit TennisUpToDate.

Emma Raducanu recunoaște că are nevoie de o pauză

După US Open, evoluțiile Emmei Raducanu au fost modeste. Sportiva speră ca în curând, să revină în mare forță, în 2022.

„Am nevoie să mă deconectez de tenis pentru câteva zile și vreau să fiu pregătită mental pentru sezonul viitor. Sunt foarte înfometată de succes și-mi doresc să câștig, să mă descurc bine”, a mărturisit Raducanu.

După ce a atins apogeul Emma Raducanu a avut evoluții modeste. La Cluj-Napoca a fost eliminată categoric, în sferturi, iar la Linz a pierdut în turul secund.

Ultima oră
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale