Este oficial: Benny Adegbuyi se va bate cu Badr Hari. A fost stabilită data celui mai așteptat meci din kickboxul românesc

Este oficial: Benny Adegbuyi se va bate cu Badr Hari. A fost stabilită data celui mai așteptat meci din kickboxul românesc

Într-un final, a fost stabilită data meciului dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari, confruntare reprogramată din cauza pandemiei de COVID-19. Duelul va avea loc pe data de 7 noiembrie, în Olanda, în cadrul circuitului Glory. Învingătorul se va bate cu Rico Verhoeven pentru centura „greilor”.

Luptătorul român a oferit prima reacție, în urma marelui anunț.

„E meciul pe care îl aștept de când am început kickboxul.Sunt mândru să reprezint România, iar faptul că am ajuns aici se datorează oamenilor care m-au susținut și în momentele grele. Pe 7 noiembrie, vreau să ofer o bucurie tuturor românilor”, a declarat Benny pentru ProSport.

Benny Adegbuyi vs Badr Hari, cel mai tare meci pentru fanii kickboxului din România

Benny Adegbuyi (35 de ani) este clujean, din mamă româncă și tată nigerian. 34de victorii are luptătorul, dintre care 19 prin KO și 6 înfrângeri. În ultimele 10 lupte a bifat 9 victorii.

De partea cealaltă, Badr Hari (35 de ani) are 106victorii și 14 înfrângeri. 92 de succese au fost bifate prin KO. Marocanul a revenit în circuit în 2019. L-a dominat pe Verhoeven, însă s-a accidentat, iar olandezul a obținut astfel victoria.

Meciul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari ar fi trebuit să aibă loc în iunie 2020.