"Eu rămân cu un gust amar. Au fost decizii clare împotriva noastră". Prunea, președintele CSMS Iași, acuză arbitrajul după meciul cu Hajduk Split

"Eu rămân cu un gust amar. Au fost decizii clare împotriva noastră". Prunea, președintele CSMS Iași, acuză arbitrajul după meciul cu Hajduk Split
foto: prosport.ro

Florin Prunea, președintele CSMS Iași, acuză arbitrajul după meciul Hajduk Split – CSMS Iași, încheiat cu scorul de 2-1 pentru croați.

"Nu puteam mai mult de atât. Îmi este greu să vorbesc după acest arbitraj. Îmi felicit jucătorii pentru acest meci. Am făcut propagandă bună fotbalului. Ne pare rău că nu mergem mai departe. Am avut calificarea la îndemână.

Eu rămân cu un gust amar. Nu se poate să existe o asemenea manieră de arbitraj la acest nivel. Au fost decizii clare împotriva noastră", a spus Prunea la DigiSport, conform GSP.

Prunea a acuzat prestația arbitruluiFrank Schneider.

CSMS Iași a fost eliminată în turul II al preliminariilor Europa League de Hajduk Split, după ce pierdut, scor 1-2. În tur, la Iași, scorul a fost 2-2.

Ultima oră
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia