EXCLUSIV // Gigi Becali, contrazis de către Dănuț Lupu: „Dacă Man și Coman costă câte 15 milioane, noi, jucătorii din ’90, plecam pe 200 – 300 de milioane de euro”

EXCLUSIV // Gigi Becali, contrazis de către Dănuț Lupu: „Dacă Man și Coman costă câte 15 milioane, noi, jucătorii din '90, plecam pe 200 - 300 de milioane de euro
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali nu lasă jos prețul pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a declarat ieri, faptul că patronul celor de la FCSB urmărește să obțină cel puțin 15 milioane de euro pentru jucătorul în vârstă de 22 de ani. Sumele cerute de către omul de afaceri au fost catalogate în repetate rânduri, de diverse figuri din fotbal, drept fanteziste. Printre acestea se numără și Dănuț Lupu, fostul component al naționalei României, fost jucător al lui Dinamo și al celor de la Rapid.

În opinia lui Dănuț Lupu, suma cerută de către Gigi Becali nu are vreun fundament solid.

„Eu mi-aș dori să plece și pe 25 de milioane de euro Florinel Coman și Dennis Man, pentru că ar crește valoarea fotbaliștilor români. Acum, știți cum e… Și eu am o mașină și vreau 300.000 de pe ea, dar valorează doar 50.000.

Sunt niște jucători promițători. Nicidecum nu fac 15 milioane. Dacă se vând pe suma asta, înseamnă că jucătorii care am fost noi prin ’90, ar fi trebuit să fim vânduți pe 200-300 de milioane de euro.

Chiricheș și Stanciu jucau în cupele europene atunci, când au fost vânduți. Ei (n.r. – Coman și Man) joacă la o echipă care a terminat pe locul 4. A, sunt niște jucători care promit, sunt de acord. Dar de a promite până la a cere 15 milioane, eu cred că este mare distanță”, a declarat Dănuț Lupu pentru B1.ro.

Gigi Becali ar fi primit o ofertă de 11 milioane de euro pentru Dennis Man

Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că Becali are deja o ofertă uriașă pentru Man, însă care nu se ridică la așteptările patronului de la FCSB.

„Patronul nu e de acord cu ce sumă se oferă acum pentru Dennis Man. Nu lasă sub 15 milioane de de euro sub nicio formă, indiferent de criză. Gigi Becali are 11 milioane de euro garantat pentru Dennis Man acum, plus bonusuri, dar nu e de acord”, a declarat Anamaria Prodan, la ProX.

Urmăriți B1TV.ro și pe