Familia lui Liviu Dragnea rămâne fără bani? Fiul fostului lider PSD a luat o decizie şocantă pentru fotbalul românesc

Familia lui Liviu Dragnea rămâne fără bani? Fiul fostului lider PSD a luat o decizie şocantă pentru fotbalul românesc

Probleme financiare pentru familia lui Liviu Dragnea sau e o decizie luată la nervi? Fiul fostului lider PSD a luat deciza ca echipa pe care el o finanţează, Turris-Oltul Turnu Măgurele, din Liga a 2-a, să se retragă din campionat.

Valentin Dragnea, băiatul lui Liviu Dragnea, a decis să nu mai susțină financiar clubul, care în această iarnă a rămas fără aproape toate vedetele.

Rezultatele echipei vor fi anulate

Turris nu va mai începe campionatul în anul 2020, iar toate rezutatele echipei din liga secundă vor fi anulate. Formaţia din judeţul Teleorman ocupă locul 13, cu 19 puncte, la patru puncte în spatele lui „U” Cluj, ultima formație aflată pe loc de play-off.

Turris Turnu Măgurele nu va mai continua în liga secundă, asta deși formația din Teleorman a fost foarte aproape de promovare în sezonul trecut, conform Fanatik. Faptul că echipa nu s-a mai ridicat la prestațiile din sezonul trecut l-a făcut pe principalul finanțator, Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, să renunțe la sprijinul financiar.

Turris a ratat promovarea în Liga 1, astă-vară

Echipa familiei lui Liviu Dragnea a fost la un pas de o mare performanţă, vara trecută. Turris ar fi putut fi surpriza din sezonul trecut al Ligii 2. Încheiat într-un mod special din cauza pandemiei de COVID-19, Turris a jucat cu promovarea pe masă în ultimul meci oficial, pe terenul lui Rapid, în „Regie”.

Iată că acum, la câteva luni distanţă după ce a avut mari şanse de a evolua pe prima scenă, echipa din Teleorman „moare”.