FCSB a făcut cerere oficială să joace pe Ghencea meciul cu CFR Cluj: „Plătim dublu față de Arena Națională”

FCSB a făcut cerere oficială să joace pe Ghencea meciul cu CFR Cluj: „Plătim dublu față de Arena Națională”
Foto: Hepta - SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut o adresă oficială pentru ca meciul cu CFR să fie jucat pe arena din Ghencea.Au trecut 7 ani de când FCSB a disputat ultimul meci pe Ghencea, mai precis pe 22 martie 2015.

FCSB vrea să revină pe Ghencea după 7 ani

FCSB oferă dublu pentru închirierea arenei din Ghencea față de cât plătește pentru un joc pe Arena Națională, scrie gsp.ro.

„E clar că trebuie să jucăm acolo. Nu ne ducem la cineva în casă, nu e casa lor, CSA joacă cu stadionul gol, nu există echipa aia, e o glumă. Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, ofertă scrisă cu o sumă dublă faţă de cât plătim pentru Arena Naţională.

Cineva refuză zeci de mii de euro dacă nu ne lasă să jucăm acolo. Cine are curaj să refuze şi semnează asta… eu i-am spus lui Gigi că nu cred că o să ne răspundă, tocmai de-aia am trimis ieri cu executori judecătoreşti.

Aşteptăm răspunsul, suntem foarte curioşi să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva zeci de mii bune. Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală, indiscutabil”, a declarat MM la Orange Sport.

Pe Arena Națională, taxa pentru chirie și pentru sistemul de operare e între 22.000 și 24.000 de euro, iar utilitățile se plătesc separat.

Urmăriți B1TV.ro și pe